Sport

Pugilistul Iosif Bândulă din Câmpia Turzii câștigă Cupa României și se califică la Campionatul European de Box Tineret

Tinerii sportivi sunt o sursă de mândrie pentru comunitatea noastră și Iosif Bândulă, pugilistul nostru, nu face excepție. Performanța remarcabilă obținută de el la Cupa României de box din acest weekend, care l-a calificat la Campionatul European de Box Tineret din Armenia, reprezintă un exemplu inspirațional de seriozitate și ambiție pentru tinerii din ziua de astăzi.

Reprezentând Câmpia Turzii, Iosif Bândulă a demonstrat că prin pasiune și efort se pot realiza performanțe deosebite. În semn de recunoaștere pentru această reușită notabilă, primarul Dorin Nicolae LOJIGAN va iniția un proiect de hotărâre care prevede recompensarea sportivului cu o sumă de bani, din Bugetul Local.

Sportul poate oferi beneficii importante pentru sănătatea și dezvoltarea tinerilor și poate îndepărta aceștia de anturaje periculoase. Iosif Bândulă este un model de sportivitate și dezvoltare intelectuală și fizică, care a plecat de jos, dintr-o familie simplă, și a ajuns să reprezinte cu mândrie România la nivel european.

În numele locuitorilor municipiului nostru, primarul Dorin Nicolae LOJIGAN îi adresează felicitări și îi dorește succes în continuare.

Foto: Primăria Câmpia Turzii

Read more...

Echipa "300 Motors" - noua echipă de fotbal fanion a oraşului?

Nu este de ascuns faptul că echipa de fotbal 300 MOTORS Câmpia Turzii, doreşte să participe în competițiile superioare ale fotbalului românesc!

Suntem un lot numeros, dornici de afirmare în fotbalul mare! Jucam din plăcere, pentru frumusețea jocului, vrem să reînviem spiritul fotbalistic local din trecut! Nebunia frumoasă a băieților de la echipă, care și-au achizițonat un microbuz pentru deplasări, i-a făcut pe oamenii de afaceri din oraș, să sprijine aceasta echipă, oferindu-le drept sponsorizare echipamente de fotbal, mingi şi alte cheltuieli aferente, pentru buna desfășurare a evenimentelor sportive!

Echipa dorește să înființeze o asociație sportivă, asociație care are scop promovarea valorilor locale, fotbalistice din Câmpia Turzii, cerând totodata sprijin din partea autorităților locale pentru susținerea echipei, cu locul de desfășurare a meciurilor, respectiv stadionul municipal!

“Grupul acesta frumos şi inimos care a format nucleul acestei echipe, format din prieteni şi mai mult de atât sunt dintre ai noştri, localnici, merită susținerea noastră. 300 MOTORS Câmpia Turzii este o echipă cu un potențial sportiv enorm, căruia îi prevedem un frumos şi interesant parcurs sportiv. Suntem alături de acest proiect! Succes băieți”! Mesajul lui Horatiu Hatos care este sponsor/suporter 300 Motors Câmpia Turzii!

Sponsorii echipei 300 Motors Câmpia Turzii: Flower Studio by Lavinia Soporan, Hatdent Clinică Stomatologică, Recordmedia Weddings, Uţu Taxi, Dan Dan Tur Auto, Euroline Motors, Tabaco,  Campia eXpress, Mc Adrian Soporan, Eventador

Read more...

Club Rotary Câmpia Turzii susţine performanţa!

În perioada 16-20 iunie 2017, Club Rotary Câmpia Turzii va spijini participarea a 2 sportivi de performanţã la Campionatul European. Unul dintre judoka este antrenorul de la CSM Câmpia Turzii, Alpar Nagy, Campionatul Naţional de Veterani Judo.

În acest sens, dorind sã susţinã performanţa sportivã, Club Rotary Câmpia Turzii sponsorizeazã cei 2 campioni naţionali în vederea participãrii la Campionatul European. De asemenea, prin aceastã acţiune îşi propune sã deschidã o poartã spre promovarea şi susţinerea acestui sport antrenând şi alţi sponsori, care doresc sã se alãture Clubului Rotary Câmpia Turzii pentru susţinerea acestor tineri.

Mulţumim tuturor celor implicaţi, iar sportivilor le dorim mult succes !

Chiper Doru
Presedinte 2016-2017

Read more...

Prima ediţie a Memorialului Remus Filip s-a încheiat

Prima ediţie a Memorialului Remus Filip a avut loc în perioada 13-14 mai 2017, pe Stadionul Municipal din Câmpia Turzii, organizat de prietenii lui Remus Filip, CSM Câmpia Turzii şi Primăria Câmpia Turzii. 

Turneul a avut scop caritabil, iar banii strânşi de la cele 12 echipe aliniate la start vor fi folosiţi pentru sprijinirea unui elev cu rezultate bune la învăţătură, dar cu o situaţie materială precară.

"Noi, prietenii lui Remus Filip, venim cu noi detalii privind turneul caritabil de fotbal "Memorialul REMUS FILIP EDIȚIA 1" organizat în data de 13-14 mai, în memoria prietenului nostru, REMUS FILIP, iubitor al fotbalului care va rămâne mereu în sufletul nostru. Astfel, scopul caritabil este unul nobil, iar din taxa de participare şi donații, vom achiziționa un laptop performat pe care îl vom dărui cu drag tânărului Costantea Mihai, care studiază la Liceul Teoretic Pavel Dan din Câmpia Turzii, un tânăr cu rezultate extraordinare la învățătură care doreşte să urmeze cursurile unei Universități din Cluj-Napoca, în domeniul informaticii. Să-i urăm succes în viitor şi să fim alături de el!" au declarat organizatorii.

Iată rezultatele:

Semifinale:
Locul 2 Grupa A - Locul 1 Grupa B
Atletico CT - Ofensiv 0 - 4

Locul 1 Grupa A - Locul 2 Grupa B
Poliția Turda - Newmark 2 - 1

Finala mică: Newmark - Atletico CT 1 - 3
Finala mare: Poliția Turda - Ofensiv 2 - 0

Read more...

Vitan Alex şi Coc Adrian, locul II la Cupa ″CSO Cugir″ la box

Sâmbătă, 1 octombrie, în Sala de Sport a Colegiului Național ″David Prodan″  s-a desfăşurat a III-a ediție a Cupei ″CSO Cugir″ la box, competitie care a adunat sportivi de la 5 cluburi din țară, meciurile disputându-se la categoriile copii, cadeți, juniori, tineret şi seniori.

Debutul evenimentului i-a avut în prim plan pe antrenorii celor cinci cluburi participante, printre care s-au numarat antrenorii CSM Campia Turzii – Gheorghe Roşca şi Florin Ionuț, acestia primind din partea organizatorilor Cupa de Excelență.

La acest concurs Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii s-a prezentat cu doi pugilişti. La categoria 44 kg, cadeți, Vitan Alex şi-a încrucişat mănuşile cu Bogdan Malita de la Basti Box Salonta. Sportivul din Câmpia Turzii a pierdut la puncte şi s-a clasat pe locul II.

″Vitan Alex are 40 kg, dar fiindcă nu a avut adversar la această categorie am hotărât să boxeze la 44 kg. A întâlnit un pugilist foarte bun din Salonta, medaliat la Cupa României de anul acesta. Arbitrii au văzut 2-1 pentru sportivul din Salonta, eu zic că a fost exact invers, dar dacă asta a fost decizia arbitrilor nu contest″ a precizat antrenorul Florin Ionuț.

La categoria 52 kg, seniori, Coc Adrian a pierdut în fața lui Alexandru Turlea de la CSO Cugir şi s-a întors, de asemenea, cu locul II.

″Pentru noi a fost prima competiție după o lungă perioadă de pauză. Îmi pare rău pentru rezultatul lui Vitan care a făcut un meci foarte bun, dar arbitrii au văzut altceva. În noiembrie vom participa la Campionatul Național de Cadeți cu acest sportiv, la o categorie mai joasă, 38 kg, şi sperăm să ne întoarcem cu o medalie. Până atunci sper să avem cât mai multe meciuri, să organizăm antrenamente comune de pregătire şi să mai participăm la competiții″, a încheiat antrenorul CSM Câmpia Turzii.

Read more...

Voleibalistii au inceput seria meciurilor amicale la Dej

Sambata, 1 octombrie, in prima partida de verificare inainte debutului noului sezon competitional, voleibalistii CSM Campia Turzii au intalnit in deplasare, la Dej, colega de serie din Divizia A2, respectiv formatia Centrului National de Excelenta Lapi.

Meciul a fost unul disputat, ambele echipe rulandu-si in totalitate loturile, iar in final echipa dejeana s-a impus la limita in cinci seturi. Pentru formatia condusa de Dan Remes, acest test a fost unul util, deoarece acesta a putut sa vada nivelul la care se afla jucatorii pe care ii pregateste.

In cadrul echipei au debutat in aceasta partida si noiile achizitii Daineanu si Campeanu, cei doi reusind intr-un scurt timp sa se integreze cu brio in randurile formatiei. Antrenorul-jucator Dan Remes a folosit la meciul cu formatia dejeana, urmatorul lot de jucatori: Vanca, Andries, Campeanu, Daineanu, Valean, Ivan, Hasmasan (libero).

Pana la prima partida oficiala ce va avea loc pe 15 octombrie, pe teren propriu cu formatia din Zalau, se incearca disputarea a inca doua meciuri amicale.

Read more...

Mini Rugby: Doua victorii, un egal si o infrangere la “Trofeul Transilvania”

In acest weekend, pe terenurile din cadrul Parcului Babes din Cluj-Napoca, a avut loc “Trofeul Transilvania” la minirugby, competitie ce face parte din Circuitul National de MiniRugby si care a fost organizata de catre Federatia Romana de Rugby si Directia de Dezvoltare Transilvania Nord.

La categoria U10 din cadrul acestei competitii a participat si echipa Clubului Sportiv Municipal Campia Turzii, antrenata de Marius Macra, care in prima zi a turneului a obtinut o victorie, o remiza dar a suferit si o infrangere. Duminica, in partida pentru ocuparea locurilor 5-6, sportivii CSM Campia Turzii s-au impus in fata echipei WARRIORS II Timisoara si au terminat aceasta etapa a circuitului pe pozitia a cincea.

Rezultatele obtinute au fopst urmatoarele: CSM Campia Turzii vs Soimii Bucuresti: 0-0; CSM Campia Turzii vs Warriors Timisoara: 15-0; CSM Campia Turzii vs CSO Pantelimon: 0-15 si CSM Campia Turzii vs Warriors Timisoara: 25-5.

“Clujul a fost pentru 2 zile capitala minirugbyului romanesc. Cele mai bune echipe din tara, 25 la numar s-au luptat in cea de a III-a etapa din Circuitul National de minirugby. DRD Transilvania impreuna AJR Cluj am reusit sa oferim 2 zile de spectacol rugbystic in conditii excelente de desfasurare, pe cele 2 terenuri din parcul sportiv Dr.I.Hatieganu.

A fost o excelenta oportunitate pentru participanti de a acumula noi experiente, de a vedea un oras european, de asi face noi prieteni, de a socializa ca la final sa primeasca cu totii cupe si diplome oferite de  organizatori. Speram sa ne revedem cu toti la urmatoarele etape, respectiv Sacele, Gura Humorului si Bucuresti !

In numele FRR si al meu personal felicit toti cei prezenti pentru efortul depus, multumiri celor care ne-au dat o mana de ajutor “voluntari”, ma refer aici la arbitri, sonorizare, cazari, masa etc”, a declarat DRD Transilvania Nord, Gheorghe Sabău.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time