Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 535

Meteo 17-23 august 2016: Află ce ne mai pregăteşte vremea

Ultima săptămână a fost caracterizată de un timp mai rece fata de normal din punct de vedere termic si destul de mohorat sub aspectul vremii pe tot parcursul intervalului. Incepand de miercuri si temperaturile au scazut destul de brusc, iar conditiile de ploaie s-au inmultit. Am avut parte de maxime ce au fost cuprinse intre 17-27 grade, ceea ce se caracterizeaza printr-o vreme mai rece cu pana 6-7 grade, fata de normele climatologice. Racirea survenita miercuri seara a fost foarte puternica, astfel incat temperaturile si-au revenit doar spre finalul weekendului.

Instabilitatea atmosferică s-a manifestat cu precadere incepand de miercuri seara, inregistrandu-se un total de precipitatii de 78 l/mp pentru ultimele 7 zile. Dealtfel joi am avut parte de un cod galben de precipitatii,iar acestea au insumat in 24 ore 30l/mp ceea ce e echivalentul cu necesarul a 10 zile de august. Coordonatele pentru urmatoarea perioada  se modifca putin, urmand ca ploile cu caracter torential sa aiba sanse mari de aparitii zilnic, urmand ca vremea sa redevina frumoasa si stabila abia duminica, iar temperaturile vor marca o crestere incepand de joi. Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, maximele incadrandu-se intre 24-28 grade. Deocamdata putem spune ca august 2016 a fost o luna deosebit de ploioasa, cumulandu-se in cele 16 zile scurse peste 120% din media climatologica a unei luni normale de august. Nici temperaturile nu au fost foarte generoase pana acum, media fiind chiar cu 2.1 grade sub normele climatologice.

Cea mai rece zi a intervalului precedent a fost 11 august când maxima a urcat la 17 grade, minima atingând 8 grade Celsius, iar cea mai caldă zi a fost 14 august când maxima a ajuns la 27 grade, minima coborând la 15 grade Celsius. Diferenta dintre maximele celor 2 zile a fost de 10 grade,iar între minima cea mai scăzută si maxima cea mai ridicată de 19 grade Celsius, ceea ce inseamna o diferenta medie si destul de usor de suportat pentru organism pentru un interval atat de scurt, intre cele doua extreme. Comparativ cu acum o săptămână vremea s-a prezentat diametral opus, si diferentele de temperatura au fost totusi mai mari Precipitatiile cazute au fost mult mai bogate cantitativ.

În intervalul 17 - 23 august vremea va fi apropiata de normal,cu sanse ca precipitatiile sa apara apropae zilnic..Sub aspect termic vor fi modificări destul de mici de-a lungul perioadei, maximele încadrându-se în general între 24 si 28 grade Celsius, ceea ce reprezintă o vreme putin mai rece decat in mod normal.

Indicele UV va fi constant pe parcursul întregii săptămâni si va fi 7, măsurat în conditiile unui cer senin.

Miercuri, 17 august, va fi o zi caracterizată de un cer in general variabil, în care soarele va straluci fara sa fie deranjat de nori 9 ore, maxima oprindu-se la 24 grade Celsius, in crestere fata de ziua precedenta. Vânt slab de 13 km/h din direcţia S-V. Sanse de precipitatii 70%, indeosebi dupa-masa cand fenomene meteo periculoase de scurta durata au sanse foarte mici de aparitie:: grindina, vant puternic si descarcari electrice. Noaptea, termometrul va coborî până la 13 grade pe fondul unui cer senin.

Joi, aspectul general al vremii nu se va schimba foarte mult. Soarele va reusi sa straluceasca mai mult de 8 ore pe cer. Sanse de precipitatii 60%, iar vântul va sufla slab cu aproximativ 15 km/h din directia S-V. Temperatura maximă va fi constanta fata de ziua precedentă si va atinge 24 grade Celsius.Noaptea de joi spre vineri va aduce o minimă de 12 grade pe fondul unui cer variabil.Sunt posibile din nou fenomene meteo periculoase de scurta durata: grindina, vant puternic si descarcari electrice.

Vineri, 19 august, aspectul vremii va fi următorul: cer variabil, cu probabilitate de 70% pentru precipitatii. Maxima zilei va fi in crestere fata de joi, ajungând la 26 grade Celsius, iar vântul va sufla slab cu 14 km/h din directia S-V. Minima va coborî până la 13 grade.Sunt posibile din nou fenomene meteo periculoase de scurta durata: grindina, vant puternic si descarcari electrice.

Prima zi de weekend va fi caracterizată de o vreme frumoasa cu cer in general variabil si o maxima in crestere de 27 grade Celsius, vânt slab de 14 km/h din directia S-V. Noaptea de sâmbătă spre duminică minima va coborî până la 14 grade pe fondul unui cer variabil.Probabilitatea ca indeosebi dupa-masa fenomene meteo periculoase de scurta durata sa fie prezente: grindina, vant puternic si descarcari electrice este de 70%.

Duminica 21 august va fi o zi în care soarele va fi prezent pe cer 12 ore, iar cerul va fi in general senin, sanse de precipitatii 10%.Vântul va sufla slab cu viteză de 12 km/h directia V, temperatura maximă va fi in crestere fata de ziua precedentă oprindu-se la 28 grade. Noaptea minima va coborî până la 15 grade Celsius pe fondul unui cer variabil.

Prima zi a săptămânii va fi o zi cu cerul variabil în care regimul termic va fi in scadere, datorita ploilor care-si vor face simtita prezenta spre seara, Maximă de 27 grade si vânt slab de 13 km/h din directia S-E. Soarele se va putea vedea pe cer 8 ore. Noaptea va aduce o minimă de 13 grade si un cer in degajare.Sunt posibile din nou fenomene meteo periculoase de scurta durata: grindina, vant puternic si descarcari electrice,  sansele ca acestea sa apara fiind de 60%.

Marti aspectul vremii nu se va schimba cerul fiind mai mult variabil, 24 grade Celsius maximă, vânt slab de 14 km/h de directie S-V, iar sansele pentru precipitatii sunt de circa 30%.Spre dupa-masa fenomene meteo periculoase de scurta durata sunt posibile: grindina, vant puternic si descarcari electrice Soarele va străluci 8 ore fără să fie acoperit de nori. Temperatura nocturnă va coborî până la 12 grade pe fondul unui cer variabil, cu sanse mici de precipitatii.

Câteva sfaturi si predictii

- vremea va fi in general instabila asadar fenomene meteo periculoase pot fi prezente.Acordati atentie informarilor nowcast despre eventualele descarcari electrice, grindina si vand in rafale.

- urmeaza un weekend cu vreme frumoasa si calda indesoebi duminica, atunci cand sansele de ploaie devin minime.

- se pare ca dupa 23-24 august vremea va deveni frumoasa si stabila, temepraturile urmand sa depaseasca din nou 30 de grade, dar nu pentru o perioada lunga de timp, asadar din punct de vedere al vremii se pare ca am intrat in toamna de acum o saptamana.

Read more...

PROGRAMUL ZILELOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII, ediţia a XIX – a, 19 – 21 august 2016

VINERI, 19 AUGUST 2016

Muzeul „Prima şcoală română 1879” Câmpia Turzii

- Orele 09, 00 - 18, 00 – Ziua Porţilor Deschise

Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”

- Ora 12, 00 – Turneu de handbal feminin „Zilele Municipiului 

Câmpia Turzii”

Arena de Tenis „Gavrilă Vaida”

- Ora 14, 00 – Turneu de tenis seniori „Cupa Zilele 

Municipiului Câmpia Turzii” - meciuri preliminarii

Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”

- Ora 15, 00 – Turneu de handbal masculin „Zilele Municipiului

Câmpia Turzii”

Complex Turistic „La Broscuţa”

- Ora 17, 00 – Gala premiilor CSM Câmpia Turzii, 7 ani de 

existenţă

Stadionul Municipal Mihai Adam

- Ora 17, 00 – Turneu de fotbal între echipele societăţilor 

comerciale din municipiul Câmpia Turzii

Palatul Cultural “Ionel Floaşiu”

- Ora 18, 00 – Expoziţie artă vizuală: ,,Masca”

Expozanţi: Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii

Scena din Parcul Municipal

- Ora 16, 00 – Trupele de dans MINI GENERATION, NEXT STEEP 

GENERATION, MINI T- GIRLS, Câmpia Turzii

- Ora 16, 20 – Grupul vocal MELODY, Câmpia Turzii

- Ora 16, 50 – Trupele de mignorete BABY DOLLS, STAR GIRLS, 

SWEET GIRLS, DREAM GIRLS Câmpia Turzii

- Ora 17, 10 – Trupa de fanfară PROMENADA, Câmpia Turzii

- Ora 17, 25 – Clubul de canto BELLA MUSICA, Câmpia Turzii

- Ora 17, 55 – Trupa de majorete ANGELS, Câmpia Turzii

- Ora 18, 00 – Recital muzică clasică Cristuren Crina, Câmpia Turzii

- Ora 18, 05 – Recital folcloric, Turdean Florin George

- Ora 18, 15 – Recital folcloric LILIANA OARA, Câmpia Turzii

- Ora 18, 30 – Ansamblul folcloric ,,MUGURELUL’’ Câmpia Turzii

- Ora 18, 50 – Recital folcloric MARIA COROVEI, Câmpia Turzii

- Ora 19, 05 – Formaţia de dansuri tradiţionale din satul Urca, 

comuna Viişoara

- Ora 19, 20 – Recital folcloric CRISTINA CHIPER, Câmpia Turzii

- Ora 19, 40 – Formaţia de dansuri tradiţionale maghiare a Şcolii 

Avram Iancu Câmpia Turzii

- Ora 19, 55 – Ansamblul folcloric ,,ARDELEANA” Câmpia Turzii şi 

orchestra „CETERAŞII DIN ARDEAL”, dirijor FLORIN 

RUPA

- Ora 20, 15 – Recital pop – dance CSOBOT ADEL

- Ora 21, 00 – Recital folk ZOIA ALECU

- Ora 22, 00 – Recital rock SEMNAL M

- Ora 23, 00 – Închiderea programului

Prezentator: Alin Sălăjean

 

SÂMBĂTĂ, 20 AUGUST 2016

Stadionul Municipal Mihai Adam

- Ora 08, 00 – Finale - Turneu de fotbal între echipele 

societăţilor comerciale din municipiul Câmpia Turzii

- Ora 08, 45 – Festivitate de premiere turneu

- Ora 09, 00 – Festivitate de premiere a juniorilor şi copiilor din

cadrul A.C.S. I.S.C.T. 1921

Muzeul „Prima şcoală română 1879” Câmpia Turzii

- Orele 09, 00 - 18, 00 – Ziua Porţilor Deschise Palatul Cultural 

,,Ionel Floaşiu”

- Ora 09, 00 – Şedinţă Festivă de Consiliu Local

- Orele 09, 00 - 11, 00 – Expoziţie artă vizuală: ,,Masca”

Expozanţi: Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii

Arena de Tenis „Gavrilă Vaida”

- Ora 10, 00 – Turneu de tenis seniori „Cupa Zilele 

Municipiului Câmpia Turzii” – meciuri preliminarii

Centrul Municipiului Câmpia Turzii

- Ora 10, 00 – Parada Festivă a cluburilor sportive şi a grupurilor 

artistice din municipiul Câmpia Turzii

Teatrul de Vară

- Orele 11, 00 - 12, 00 – Spectacol pentru copii susţinut de

GAŞCA ZURLI

Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”

- Ora 14, 00 – Minivolei: CSM Câmpia Turzii – Avântul Torpi 

Târgu Mureş

- Ora 16, 00 – Volei masculin seniori: CSM Câmpia Turzii – 

Universitatea Cluj

Scena din Parcul Municipal

- Ora 17, 30 – Recital folcloric MIRELA MĂNESCU şi orchestra

- Ora 18, 10 – Recital folcloric AURICA CORŞEU, Câmpia Turzii

- Ora 18, 25 – Recital folcloric MARIUS CIPRIAN POP şi orchestra

- Ora 19, 05 – Deschiderea oficială a Zilelor Municipiului 

Câmpia Turzii

- Ora 19, 10 – Recital dance AMI

- Ora 19, 55 – Recital hip – hop GRASU XXL

- Ora 20, 40 – Recital dance DEEPCENTRAL

- Ora 21, 25 – Recital pop – rock DIRECŢIA 5

- Ora 22, 25 – DJ hituri mixate

- Ora 23, 00 – Închiderea programului

Prezentator: Costică Petruş

 

DUMINICĂ, 21 AUGUST 2016

Muzeul „Prima şcoală română 1879” Câmpia Turzii

- Orele 09, 00 - 18, 00 – Ziua porţilor Deschise

Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”

- Ora 09, 00 – Turneu tenis de masă

Arena de Tenis „Gavrilă Vaida”

- Ora 11, 00 – Turneu de tenis seniori „Cupa Zilele Municipiului 

Câmpia Turzii” - finala

Scena din Parcul Municipal

- Ora 17, 00 – Recital etno MARINA

- Ora 17, 45 – Recital folcloric MARIANA ANGHEL şi orchestra 

„CETERAŞII DIN ARDEAL”, dirijor FLORIN RUPA

- Ora 18, 30 – Recital folcloric FLORIN RUPA şi AMALIA CHIPER

- Ora 19, 20 – Recital folcloric AUREL TĂMAŞ şi orchestra

- Ora 20, 20 – Recital trupa cover music HAZARD

- Ora 21, 05 – Recital muzică uşoară GABRIEL COTABIŢĂ

- Ora 21, 50 – Foc de artificii

- Ora 22, 00 – Recital pop – rock PACT (Leo Iorga & Adi Ordean)

- Ora 22, 45 – Închiderea programului

Prezentator: Costică Petruş

Read more...

Delegația Municipiului Câmpia Turzii tratată cu indiferență şi desconsiderare la Kisber, Ungaria?

Pagina de propagandă, Știri De Câmpia Turzii,  folosită de PSD Câmpia Turzii pentru informare/dezinformare (după caz), a anunţat în cursul zilei de marţi, 2 august 2016, că delegaţia locală formată din consilieri locali şi membri ai societăţii civile care s-a deplasat în Kisber (Ungaria) a fost tratată cu dispreţ şi indiferenţă de autorităţile locale, fapt ce a făcut ca delegaţia să revină mai repede acasă.

"În 22-25 Iulie 2016, o delegație a municipiului Câmpia Turzii formată din consilierii locali, Varodi Ioan PNL, Tot Vasile PPU, David Gabriel PSD, Rece Gheorghe PSD, Vitus Ioan UDMR si Demeter Atilla reprezentant al societății civile de etnie maghiara, la invitația autorităților maghiare, s-au deplasat la Kisber Ungaria, localitate înfratită cu municipiul Câmpia Turzii. Delegația aprobată de Consiliul Local a avut surpriza neplăcută să fie abordați de către autoritățile maghiare, respectiv primarul Kisber Sinkovicz Zoltán cu indiferență, mai mult decat atât, consilierii romani au fost cazați pe la persoane particulare din Kisber, iar masa le-a fost servită pe bonuri, la corturile comercianților maghiari, în condițiile în care maghiari au fost tratati întodeauna de autoritățile din Câmpia Turzii la nivelul unei delegații internaționale ( cazare si masa hotel, excursii etc.). Acest fapt a generat o poziție ferma din partea consilierului UDMR Vitus Ioan, care le-a reproșat autorităților din Ungaria modalitatea de a trata delegația din România, reproș care sa transformat într-un mic conflict.

Menționăm că dupa o asa ospitalitate, delegația din România s-a întors mai repede acasă.

Este foarte curios modul in care a fost tratată delegația română în condițiile în care la conducerea municipiului Câmpia Turzii se află un viceprimar UDMR." se arată pe pagina administrată de consilierul judeţean PSD, Pop Petre.

Dată fiind gravitatea acuzaţiilor făcute, aşteptăm un punct de vedere atât din partea autorităţilor locale, cât şi din partea administratorului paginii, Petre Pop.

Read more...

Primăria Câmpia Turzii: comunicat referitor la furtuna din 1 august 2016

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Róbert István SZABÓ, a mobilizat o echipă din municipiul nostru pentru a interveni în urma avertizării meteorologice de furtună anunţată pe data de 1 august 2016.

La ora 16.00, echipa de intervenţie formată din: S.C. Domeniul Public S.A., Compania de Salubritate, Compania de Apă Arieş-filiala Câmpia Turzii, S.C. Electrica, S.C. Reea Procons Serv SRL, Poliţia Municipiului Câmpia Turzii, Serviciul Public Poliţie Locală, Serviciul Situaţii de Urgenţă şi Echipa de Pompieri ai municipiului, au intervenit în următoarele locaţii: 

- Pasajul de sub calea ferată – vidanjare de către Compania de Apă Arieş şi dirijare trafic de către Poliţia Rutieră a Municipiului;

- Cartier Şarât – vidanjare apă de pe străzi şi curţi-Compania de Apă şi Echipa de Pompieri;

- Strada Andrei Mureşanu, lângă Pasarelă – vidanjare apă  de pe stradă şi curţi- Echipa de Pompieri;

- Strada Retezatului şi strada Constructorilor–eliberare căi de acces în urma pomilor căzuţi – S.C. Domeniul Public;

- Parcul Central Ionel Floaşiu–eliberare alee în urma bradului căzut-S.C.Domeniul Public şi S.C.Reea Procons Serv SRL;

- Parcul Municipal-împrejmuirea zonei afectate pentru evitarea accidentelor şi intervenţie pentru eliberarea celor zece pomi căzuţi. S-a eliberat platforma betonată şi pista de biciclete de către S.C. Domeniul Public, Compania de Salubritate şi Serviciul Public Poliţie Locală;

- O echipă formată din zece persoane de la Compania de Apă a desfundat manual scurgerile de ape pluviale pe toate arterele de circulaţie din municipiu.

- Au fost verificate dacă există fire căzute în urma pomilor sau a crengilor căzuţi pe strada Laminoriştilor, cartier Şarât şi zona străzii Pârâului,  de către S.C.Electrica SA şi SC Reea Procons Serv SRL.

S-au dat curs la toate solicitările primite telefonic din partea locuitorilor municipiului, au fost ridicaţi  pomi căzuţi şi crengi rupte  din curţile şi grădinile oamenilor, ex.: de pe strada Pârâului. În data de 1 august, la ora 19.30, toate căile de acces din municipiu au fost eliberate.

În această dimineaţă, începând cu ora 06.30, o echipă de la S.C. Domeniul Public, Compania de Salubritate S.A., Serviciul Public Poliţie Locală-Compartiment Mediu şi beneficiarii de ajutor social care prestează muncă în folosul comunităţii, se ocupă de eliberarea pomilor căzuţi în Parcul Municipal care au rămas neridicaţi de aseară. 

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii mulţumeşte întregii echipe care a intervenit şi cetăţenilor municipiului care au sesizat pagubele produse, dând dovadă de spirit civic, uşurând astfel, munca organelor implicate în această acţiune.

Acesta declară că administraţia publică împreună cu Serviciile Locale, sunt în continuare pregătite pentru a interveni în cazul posibilelor fenomene meteorologice anunţate.

Serviciul Relaţii Publice

Read more...

Cea de a VIII –a ediţie a Festivalului Naţional „Promenada Verii” – un real succes!

În acest an, datorită reparaţiilor şi igienizării Teatrului de Vară de către administraţia publică locală a oraşului, cea de a-VIII-a ediţie a Festivalului Naţional „Promenada Verii” s-a desfăşurat în locaţia potrivită pentru un astfel de eveniment.

Festivalul naţional de fanfare şi majorete a avut un real succes prin prezenţa formaţiilor de fanfară şi majorete din Sebeş, Rodna, Gherla şi Câmpia Turzii. Prestaţia lor artistică s-a ridicat la un nivel performant prin calitatea recitalurilor susţinute, iar dansul majoretelor a adus plus de culoare şi tinereţe.

Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Asociaţia Culturală Eufonia Câmpia Turzii şi partenerul media - Ziarul Câmpia eXpress. 

Domnul Sorin SĂLĂJAN - dirijorul Fanfarei Promenada, declară: „Mulţumim tuturor celor care au contribuit la realizarea evenimentului şi apreciem sprijinul acordat de către sponsorii: S.C. NOVAS INSURANCE SRL, S.C.ELDI BRUTĂRIA SRL şi Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară Câmpia Turzii. Am fost încântaţi de recitalul de muzică clasică susţinut de către Crina CRISTUREAN de la Grupul Vocal Melody al Clubului Copiilor, grup coordonat de către Nicuşor LĂCĂTUŞ. Tânăra artistă ne-a îmbogăţit prin vocea şi talentul ei.” 

Premierea a fost făcută de Viceprimrul Municipiului Róbert István SZABÓ şi consilierii locali: Mariana CÂMPEAN, Adrian ANTAL, Dan BRADU, Ioan VITUŞ, Ioan VARODI şi Emil NICOARĂ. S-au acordat diplome de participare tuturor celor prezenţi şi diplome de apreciere-membrilor Fanfarei Promenada pentru activitate neîntreruptă în cadrul trupei.

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Róbert István SZABÓ, a declarat : „Cultura este o parte importantă a identităţii naţionale, este pilonul de bază pe care se sprijină o comunitate în continua sa dezvoltare. Administraţia locală sprijină evenimentele culturale, atât pe cele care se desfăşoară în spaţii deschise, cât şi acelea care se desfăşoară în spaţii închise. Susţinem viaţa socialã şi sportivã a municipiului nostru. Teatrul de Vară al Palatului Cultural Ionel Floaşiu Câmpia Turzii şi-a deschis din nou porţile, iar primul eveniment cultural în această locaţie din acest an-cea de a VIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Fanfarã şi Majorete "PROMENADA VERII", a fost un real succes. Transmit sincere felicitări tuturor celor implicaţi!”

Serviciul Relaţii Publice

 

Read more...

Ceanu Mare: solicitare oferte produse petroliere şi combustibili

Comuna Ceanu Mare, nr. 101 C, tel.0264-327101, fax 0264-367715

Nr.7087/26.07.2016 

SOLICITARE DE OFERTE

Primăria comunei Ceanu Mare, având sediul în localitatea Ceanu Mare, str.Principală, nr.101/C, în urma adoptării HCL nr.30/20.07.2016 privind rectificarea bugetului local, pe Sem.II din anul 2016, este interesată de achiziția de produse petroliere și combustibili: - motorină, benzină, ulei de motor, ulei de transmisie, ulei hidraulic, vaselină pentru rulmenți, petrol lampant, în modalitatea de furnizare existen- tă la furnizor, fie pe bonurile valorice, fie cu livrare în vrac, după negociere, și contractarea unei cantități, în valoarea estimată de 70.000 lei.

Se dorește ofertarea din partea furnizorilor, cu condiția de a se afla la cea mai apropiată distanță de comuna Ceanu Mare, județul Cluj, fiind o societate comercială autorizată, în vânzarea de produse petroliere, care să nu fie sancționată cu excluderea din procedurile de achiziții publice.

În acest sens se vor depune pe lângă formularele de ofertă, sau Catalogul de Produse, și următoarele acte: 

- Autorizația de funcționare, cu Avizele PSI și ANRE, 

- Certificatele fiscale de la finanțe și primărie, 

- Declarație pe proprie răspundere asupra participării la procedura de achiziții

Ofertele se vor depune/expedia, la adresa Primăriei Ceanu Mare, str.Principală, nr.101/C, sau pe faxul 0264-327101, ori e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 02 August 2016 orele 10, 00 urmând ca acestea să fie deschise și evaluate la ora 11:00 de către Dep.Intern de Achiziții al primăriei. Criteriul de atribuire este “prețul cel mai bun” conform art.113 din Legea nr.98/2016

Persoana de contact, este d-l cs.jr.Pintilie Clement, responsabilul Dep.Intern de Achiziții, având tel.nr.0735-853204 sau e-mailul: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Prezenta achiziție directă se derulează prin www.e-licitatie.ro/Publicitate-Anunțuri, unde ofertanții trebuie sa fie înscriși, pentru a putea să încheie contractul de furnizare, a produselor petroliere licitate.

Primar, ing. Moldovan Ana-Liliana

 

Read more...

Ceanu Mare: Solicitare servicii de întreţinere şi reparaţie - 26 iulie 2016

Comuna Ceanu Mare, nr. 101 C, tel.0264-327101, fax 0264-367715

Nr. 7067 din: 26.07.2016 

SOLICITARE DE OFERTE

Primăria Ceanu Mare,cu sediul în localitatea Ceanu Mare,nr.101/C,județul Cluj,avînd CUI/CIF nr.5227935 este interesată de achiziția unor servicii de întreținere și reparație,pentru autoturismul Dacia - PAPUK a Primăriei Ceanu Mare.Reparațiile vor fi executate de societăți autorizate ,pentru astfel lucrări asupra autovehicolelor înscrise în circulație pe drumurile publice.

Ofertele se trimit la Primăria Ceanu Mare,pe adresa primăriei,sau prin fax 0264-327101 sau 0264-367715 ori pe e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 02.08.2016 orele 15,00 . Criteriul de adjudecare fiind,,prețul cel mai bun,, potrivit Legii 98/2016.

 

Documentele însoțitoare ale ofertei vor fi :

Autorizație de funcționare în domeniu, Certificat fiscal de la finanțe și primărie,Declarație pe proprie răspundere, că nu sunt excluși de la procedurile de achiziție,conform Legii nr 98/2016

Persoana de contact,cs.jr.Pintilie Clement,responsabil Dep Int de Achiz Publice, cu telefonul 0735-853204 sau e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Beneficiar,

COMUNA CEANU MARE

 

Primar

Moldovan Ana-Liliana

 

Read more...

Ceanu Mare: Solicitare de oferte de proiectare - 25 iulie 2016

Comuna Ceanu Mare, nr. 101 C, tel.0264-327101, fax 0264-367715

Nr. 7021 din: 25.07.2016 

SOLICITARE DE OFERTE

Primăria Ceanu Mare,cu sediul în localitatea Ceanu Mare,nr.101/C,județul Cluj,avînd CUI/CIF nr.5227935 este interesată de achiziția unor servicii de proiectare,pentru întocmirea unui Proiect Tehnic de protejare a conductei de gaz,la o subtraversare a drumului public,din satul Bolduț, unde se vor efectua lucrări de reabilitare și asfaltare a drumului comunal.

Proiectul tehnic și lucrările de execuție aferente,vor fi executate de societăți autorizate de către ANRE,pentru lucrări asupra conductelor de înaltă presiune.

Ofertele se trimit la Primăria Ceanu Mare,pe adresa primăriei,sau prin fax 0264-327101 sau 0264-367715 ori pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 02.08.2016 orele 15,00 .

Documentele însoțitoare ale ofertei vor fi :

Autorizație de funcționare în domeniu,și din partea ANRE, Certificat fiscal de la finanțe și primărie,Declarație pe proprie răspundere, că nu sunteți excluși de la procedurile de achiziție,conform Legii nr 98/2016

Persoana de contact,cs.jr.Pintilie Clement,responsabil Dep Int de Achiz Publice, cu telefonul 0735-853204 sau e-mail :Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Beneficiar,

COMUNA CEANU MARE

 

Primar

Moldovan Ana-Liliana

Read more...

Întrerupere furnizare apă potabilă în data de 01.08.2016 în municipiul Turda

Compania de Apă Arieș anunţă întreruperea furnizării apei potabile, în data de 01.08.2016, în municipiul Turda: cartierul Micro II, Micro III și Poiana.

Întreruperea este cauzată de  o avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile ce tranzitează zona. Avaria va fi remediată în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate şi vă mulţumim pentru înţelegere

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time