Consilierul județean PSD Petre Pop – mincinos dovedit

Timp de mai bine de un an, pe rețeaua de socializare Facebook, a apărut un cont denumit Știri de Câmpia Turzii, cont de pe care erau denigrate persoanele publice din Câmpia Turzii.

Deși timp de luni întregi a fost bănuit consilierul județean PSD Petre Pop ca fiind în spatele acestui cont, a fost greu de demonstrat legătura dintre el și cont. Toate bănuielile porneau de la faptul că pe acel cont erau laudați consilierii PSD și erau distribuite postările lui Petre Pop și erau denigrați toți adversarii lui politici, iar textele erau scrise în stilul său caracteristic.

Acuzațiile despre legătura dintre Petre Pop și Știri de Câmpia Turzii au fost făcute inclusiv în ședința de consiliu local din luna februarie, dar consilierul județean a negat orice legătură.

Ziarul 21 a reușit să îl dovedească pe Petre Pop

<< Însă, ceea ce a urmat, în ședința de joi, 23 februarie a fost un fel de joia neagră, unul dintre fotografii aflați la ședință a fotografiat telefonul consilierului județean Pop Petre care cripta un document scris de mână, un document care mai apoi, coicidență sau nu, mai exact sâmbătă 25 februarie, apare pe contul de facebook Știri de Câmpia Turzii, denigrând a câta oară imaginea viceprimarului municipiului Câmpia Turzii.

Culmea tupeului, vineri, cu o zi înaintea publicării acestor “documente” pe contul fake Știri de Câmpia Turzii, Pop apare pe Facebook cu o postare în care aduce acuzații unor astfel de persoane care s-ar putea afla în spatele acestor conturi false:

Postare Petre Pop vineri, 24 februarie: “Îmi asum ce zic si ce fac!

Nu sunt adeptul explicațiilor inutile sau a justificărilor excesive, dar pentru că circulă tot felul de zvonuri si acuze că aș fi în ,,spatele'' sau în ,,fața" unor conturi de facebook, a unor ,,Știri de Câmpia Turzii", vă spun categoric că NU!

Întodeauna îmi asum ceea ce fac si declar, sunt liber în gândire si exprimare, sunt pozitiv si cultiv aspirațiile pozitive ale oricui. Nu am fost un traseist politic în funcție de interesele momentului, nici nu am înființat ,,gherile digitale" , partide Facebook pe care sa le folosesc pentru a-mi denigra si ataca adversarii politici, dupa care, pe cei care au prestat astfel de ,,munci" sa-i angajez in primarie pe post de experți si consilieri si care azi taie frunze la câini pe bani publici.

Știu că evitați sa intrați intr-un dialog direct si mi-ați interzice dreptul de a vorbi, dintr-un singur considerent (iertata-mi fie lipsa de modestie): nu faceti față.

Am totuși un sentiment, că cei care mă acuza sunt cei care se afla de fapt in spatele unor astfel de activități!

În rest să auzim numai de bine!” arată cei de la Ziarul 21.

A doua dovadă am găsit-o noi

Am studiat amănunţit postările de pe contul Ştiri de Câmpia Turzii şi evoluţia acestuia. Lăsând la o parte faptul că în campania electorală contul a redistribuit TOATE postările lui Petre Pop, în data de 19 iulie 2016, din neatenţie (prea multe conturi fake de administrat), pe contul fals a apărut o postare care ar fi trebuit să apară pe contul consilierului judeţean. Pe scurt, pe Ştiri de Câmpia Turzii a apărut un text semnat şi asumat de Petre Pop.

Şi-a promovat fosta consoartă

Fosta consoartă a lui Petre Pop, consilierul local PSD Monica Uioreanu, a fost intens promovată pe pagina Ştiri de Câmpia Turzii. Dacă la început contul se numea Te Iubesc Câmpia Turzii şi promova lucruri pozitive (în 90% din cazuri propagandă PSD), înaintea campaniei electorale din 2016 denumirea contului a fost schimbată în nume de ziar cu scopul de a induce lumea în eroare. În tot acest timp, Te Iubesc Câmpia Turzii/Ştiri de Câmpia Turzii nu a atacat niciodată un membru PSD.

L-a denigrat pe omul care l-a făcut administrator public

Fostul primar Radu Hanga a fost intens promovat în campania electorală din 2012. La fel şi USL (Uniunea Social Liberală). Cu puţin timp înainte de a fi forţat să deminisioneze din PSD, pe contul Ştiri de Câmpia Turzii au început primele denigrări la adresa lui Radu Hanga. Dacă în 2013 era considerat cel mai bun primar de municipiu din regiunea N-V, în 2016 Hanga era acuzat de moravuri comuniste şi terfelit în toate felurile.

Nu este prima dată când Petre Pop îşi atacă mişeleşte pe la spate pe omul care l-a promovat. Fostul preşedinte PSD, Marius Bordea, a avut parte de acelaşi tratament în urmă cu 4 ani, Petre Pop primind şi porecla „Brutus” (cunoscut în timpurile moderne pentru rolul său de conducător în conspirația care a avut ca scop asasinarea lui Iulius Cezar).

A denigrat preoţii din oraş

În momentul în care administraţia publică a demarat proiectul capelei din cimitirul de lângă Staţia 110, Ştiri de Câmpia Turzii a început denigrarea preoţilor ortodocşi din oraş, deşi capela va fi folosită de toate cultele religioase din oraş şi este o necesitate conform normativelor europene. Petre Pop acuză prin contul fals de Facebook că administraţia cheltuie 8 miliarde pentru construcţia unei capele de care vor beneficia absolut toţi locuitorii oraşului, în condiţiile în care administraţia din care a făcut el parte a reabilitat muzeul cu 6 miliarde, muzeu care este aproape pustiu.

Primarul Dorin Lojigan – victimă principală

La scurt timp după ce a câştigat alegerile locale din 2016, primarul Dorin Lojigan a intrat în vizorul contului fake. Ultima acuză la adresa edilului este faptul că face angajări în primărie pe criterii politice. Ce uită Petre Pop este faptul că postul de administrator public plătit cu zeci de milioane de lei vechi lunar a fost înfiinţat pentru el, că pentru iubita lui a fost înfiinţat un post la bibliotecă şi peste 80% din membri activi PSD Câmpia Turzii au fost angajaţi în Primărie, Compania de Apă sau Compania de Salubritate.

Pe lângă atacurile aproape zilnice la adresa primarului, nici viceprimarul Robert Szabo nu a scăpat. Jignirile la adresa lui Szabo au început încă de la nominalizarea acestuia, iar acuzaţiile aduse acestuia s-au dovedit a fi false de fiecare dată.

Conversaţiile private a lui Gheorghe Rece au fost făcute publice

Într-o postare din 25 august 2016 a apărut o conversaţie privată avută pe Facebook între fostul consilier judeţean Florinel Cuc şi actualul preşedinte PSD Câmpia Turzii Gheorghe Rece, în care Cuc este acuzat că a avut un limbaj vulgar. O asemenea conversaţie nu putea fi făcută publică fără să existe o legătură între Ştiri de Câmpia Turzii şi PSD Câmpia Turzii. Lămuriri în acest sens ar putea aduce chiar Gheorghe Rece.

Legătura dintre Petre Pop şi Ştiri de Câmpia Turzii a început în 2011

Am studiat atent legătura între conturile de Facebook Ştiri de Câmpia Turzii şi contul lui Petre Pop. Deşi pretinde că nu ştie despre contul fake, în 2011 apăreau primele poze cu Radu Hanga în postura de candidat al USL pe acest cont şi timp de mai bine de un an Petre Pop posta destul de des pe timeline-ul contului fake, cont ce atunci se numea Te Iubesc Câmpia Turzii.

Deşi toate legăturile duc către el, Petre Pop nu se dă bătut şi îi acuză pe jurnalişti că sunt cumpăraţi din bani publici

„Se observă cu ușurintă (cine vrea să vadă) cum, din loialitate față de finanțator, pe principiul ,, cine plătește comandă muzica" apar, sub pretextul informării cetățeanului, articole de presă care cresc vizibilitatea pozitivă a unor politicieni si cea negativă a altora. Ghici în funcție de ce?
Vorbesc în cunoștință de cauză, din experiența de a fi la ,,putere" și în opoziție, ca să folosesc termeni consacrați, când aceeași,...asupra mea și a echipei noastre, aveau o acuratețe vizuală, concentrată pe lucruri pozitive, iar astăzi, suferă de miopie în ceea ce ne privește, iar față de puterea de azi, au doar elogii (cu plata de la cetățean).

[…]

Am să închei cu o ,,zicere" românească ,, nu mor caii, când vor câinii". Peste aproximativ, trei ani în mod sigur o să reveniți la intenții bune în ceea ce ne privește.” a scris Petre Pop pe contul său de Facebook la scurt timp după ce a fost deconspirat.

Cu alte cuvinte, pe lângă faptul că a folosit un cont fals pentru a manipula şi denigra, erijându-se jurnalist local, Petre Pop jigneşte toată presa locală.

Ruşine, Petre Pop!

În numele ziarului Câmpia eXpress le cerem liderilor PSD Cluj să ia măsuri!

 

P.S.: Pentru noi chiar nu CONTEZI, nici acum şi nici peste 3 ani! J

Read more...

CAA - Programul casieriilor și relații cu clienții în perioada 23-24 ianuarie 2017

 

Compania de Apă Arieș informează că în perioada 23.01.2017 - 24.01.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise.

Sesizările și solicitările clienților vor fi preluate de către dispeceratele din Turda, str. Axente Sever,  nr. 2 și Câmpia Turzii, Str. Andrei Mureșanu, nr. 20

Facturile pot fi achitate prin intermediul punctelor de încasarePayzone, Paypoint și Un-doi Centru de plăți din tot arealul de deservire.

Read more...

Meteo 8-14 februarie 2017: Află ce surprize ne mai oferă vremea

Ultima săptămână a fost caracterizată de un timp cald, dar destul de mohorat sub aspectul vremii mai ales in a doua jumatate a perioadei.Temperaturile au fost destul de constante, doar unele dimineti fiind sub pragul inghetului Am avut parte de maxime ce au fost cuprinse intre  3 si 9 grade, ceea ce se caracterizeaza printr-o vreme mai calda cu pana 4-5 grade fata de normele climatologice.Aerul cald atlantic circular si intrat inca din primele zile ale lui februarie a fost insotit de vreme mohorata fara fenomene meteo prea bogate. Am fost sub incidenta unui cod galben de ceata, valabil de duminica seara pana luni dimineata.Deasemnea datorita cresterii temperaturilor, inostite si de precipitatii pe bazinele hidrografice ale raurilor Somes si Mures au fost instituite coduri galbene de inundatii.

Instabilitatea atmosferică s-a manifestat cu precadere in a doua parte a intervalului, astfel incat s-au  inregistrat un total de precipitatii de 31 l/mp pentru ultimele 7 zile.Coordonatele pentru urmatoarea perioada se modifca putin, urmand ca precipitatiile sa aiba sanse scazute de aparitii vremea urmand sa fie frumoasa si destul de stabila.Temperaturile vor marca o scadere incepand de vineri, maximele incadrandu-se intre -1 si 8 grade.Masa de aer cald care a generat temperaturile ridicate din ultima saptamana se pare ca va fi inlocuit pana la finalul saptamanii cu o alta masa de aer mai rece de origine siberiana.

Cea mai rece zi a intervalului precedent a fost 1 februarie când maxima a urcat la 3 grade, minima atingând -4 grade Celsius, iar cea mai caldă zi a fost 4 februarie când maxima a ajuns la 9 grade, minima coborând la 1 grad Celsius. Diferenta dintre maximele celor 2 zile a fost de 6 grade,iar între minima cea mai scăzută si maxima cea mai ridicată de 13 grade Celsius, ceea ce inseamna o diferenta mica si destul de usor de suportat pentru organism pentru un interval atat de scurt. Comparativ cu acum o săptămână vremea s-a prezentat destul de diferit din punct de vedere al aspectului, diferentele de temperatura au fost totusi mai mici si precipitatiile cazute au reaparut animand peisajul.

În intervalul 8-14 februarie vremea va fi apropiata de normal cu o abatere pozitiva de 1-2 grade in medie, totusi pe final anticipandu-se o racire, ce va genera temperaturi negative diurne pana la finalul intervalului.Sansele ca precipitatiile sa apara sunt foarte mici.Sub aspect termic vor fi modificări destul de mari de-a lungul perioadei, maximele încadrându-se în general între 8 si -1 grade Celsius, ceea ce reprezintă o vreme calda.Ceata este posibil sa se formeze aproape zilnic, dar ea se va disipa dupa primele ore ale diminetii.

Indicele UV va fi constant pe parcursul întregii săptămâni si va fi 1, măsurat în conditiile unui cer senin.Indicele de racire(IR) va fi destul de apropiat de temperatura reala datorita lipsei precipitatiilor si mai ales a vantului.

Miercuri, 8  februarie, va fi o zi caracterizată de un cer in general noros, în care soarele va straluci fara sa fie deranjat de nori 1 ora, maxima oprindu-se la 5 grade Celsius, constanta fata de ziua precedenta. Vânt slab de 12 km/h din direcţia V. Sanse de precipitatii 60%,.Noaptea, termometrul va coborî până la 1 grad pe fondul unui cer variabil.Sunt sanse mari ca ceata sa se formeze o data cu lasarea serii si sa persiste pana la primele ore ale diminetii.IR diurn va fi de 4, iar cel nocturn de -1.Sunt sanse ca precipitatiile cazute sa acumuleze in jur de 8-10 l/mp

Joi, aspectul general al vremii nu se va schimba foarte mult. Soarele nu va reusi sa straluceasca mai mult de 2 ore pe cer. Sanse de precipitatii 20%, iar vântul va sufla slab cu aproximativ 13 km/h din directia N-V. Temperatura maximă va fi in crestere fata de ziua precedentă si va atinge 8 grade Celsius.Noaptea de joi spre vineri va aduce o minimă de 0 grade pe fondul unui cer variabi.Sunt sanse mari ca ceata sa se formeze o data cu lasarea serii si sa persiste pana la primele ore ale diminetii.IR diurn 8, iar cel nocturn -2.

Vineri, 10 februarie, aspectul vremii va fi următorul: cer variabil, soare prezent pe cer fara nori 3 ore, cu probabilitate de 0% pentru precipitatii. Maxima zilei va fi in scadere fata de joi, ajungând la 6 grade Celsius, iar vântul va sufla slab cu 11 km/h din directia N-V. Minima va coborî până la -3 grade.Sunt sanse mari ca ceata sa se formeze o data cu lasarea serii si sa persiste pana la primele ore ale diminetii.IR diurn 4, iar cel nocturn -5.

Prima zi de weekend va fi caracterizată de o vreme frumoasa, cu sanse de 0% de precipitatii, si o maxima in scadere la 3 grade Celsius, vânt slab de 13 km/h din directia N-V. Noaptea de sâmbătă spre duminică minima va coborî până la -6 grade pe fondul formarii cetii.IR diurn 2 si IR nocturn -8.Sunt sanse mari ca ceata sa se formeze o data cu lasarea serii si sa persiste pana la primele ore ale diminetii.

Duminica 12 februarie va fi o zi în care soarele va fi prezent pe cer 6 ore, iar cerul va fi in general variabil, sanse de precipitatii 0%.Vântul va sufla slab cu viteză de 10 km/h directia N-V, temperatura maximă va fi in scadere fata de ziua precedentă oprindu-se la 1 grade. Noaptea minima va coborî până la -7 grade Celsius pe fondul aparitiei cetii.IR diurn -1 si cel nocturn -9.

Prima zi a saptamanii va fi o zi cu cerul variabil in care soarele va straluci 6 ore.Regimul termic va fi in scadere, datorita unei mase de aer mai rece venite din zona de est a continentului.Maximă de -1 grade si vânt slab de 11 km/h din directia N-E..Sanse de precipitatii 0%.Noaptea va aduce o minimă de -10 grade.Sunt sanse mari ca ceata sa se formeze o data cu lasarea serii si sa persiste pana la primele ore ale diminetii.IR diurn va fi -3, iar cel nocturn -11.

Marti aspectul vremii nu se va schimba cerul fiind mai mult variabil, 0  grade Celsius maximă, vânt slab de 10 km/h de directie N-V, iar sansele pentru precipitatii sunt de circa 10% Temperatura nocturnă va coborî până la -9 grade pe fondul unui cer usor innorat, cu sanse mici de precipitatii.IR diurn -1, iar cel nocturn -10.

Câteva sfaturi si predictii

- vremea va fi frumoasa si stabila pe tot parcursul intervalului de prognoza.Totusi temperaturile vor fi in scadere iurmand ca la finalul intervalului sa fie sub media multianuala cu 3 grade.

- putem spune ca urmatoarele 2 saptamani vor fi ultimele zvacniri ale iernii urmand ca dupa 20 februarie vremea sa intre intr-un proces de incalzire, la finalul caruia primavara nu va mai putea fi alungata

-la munte exista zapada suficienta pentru practicarea sporturilor de iarna in conditii bune in toate statiunile din zona.

 

Read more...

Campania "Rotary prețuiește femeia" va avea loc la Câmpia Turzii

Prețuiește  femeia de lângă tine în fapte și vorbe. Ai grijă de ea și iubește-o pentru felul în care zi de zi ea iți luminează viața cu gesturi, vorbe și sacrificii atât de marunte la prima vedere, dar atât de importante pentru împlinirea ta ca bărbat, soț,  și nu în ultimul rând ca om.  Familia reprezintă echilibrul fiecăruia dintre noi, ne confera armonie, intimitate și siguranta. De aceea trebuie să avem grija de cei apropiați, să ne pese de ei și de sănătatea lor. De vreme ce viața este un cadou de la Dumnezeu, trebuie să-ţi îngrijeşti corpul şi sănătatea. 

Din acest motiv, prin acest proiect, Clubul Rotary Câmpia Turzii dorește să contribuie la prevenirea şi combaterea cancerului de col uterin. A fi sănatos înseamnă a fi frumos, a fi bine dispus , a fi puternic. Și așa vă vrem: sănătoase !!! Dacă sunteți sănătoase însemnă că aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. 

Club Rotary Câmpia Turzii lansează un proiect local și în același timp o invitatie pentru toate cluburile Rotary din România, inițiativă prin care iși propune să vină în sprijinul femeilor ,oferindu-le gratuit o recoltare de probă pentru depistarea cancerului de col uterin prin efectuarea unui test Babes-Papanicolau.

Acest  proiect  se va  desfașura în luna martie a anului 2017, luna în care femeia este sărbătorită și el să reprezinte un cadou oferit cu acest prilej. Locația stabilită pentru recoltarea probelor se afla pe strada Gării nr.3A, în Cabinetul de ginecologie al domnului doctor Mahmud Alajmi. Proiectul se va desfasura in ziua de sâmbătă, 04.03.2017, începând cu ora 9 dimineața. Personalul medical va fi format din: dr.Mahmoud Alajmi, farm. Adelaida Haiduc și asistent medical Lizelotte Bota. Activitatea de recoltare va fi efectuată gratuit, urmând ca analiza probelor să se facă la Laboratorul de citologie vaginală HISTOPAT-INVEST (Pofesor Dr.Simona Stolnicu)

Pentru informații suplimentare si programări vă rugăm să sunați la numerele de telefon de mai jos: 0723/296942 sau 0740/013970

 

Chiper Doru

Președinte RC Câmpia Turzii

2016-2017

 

Read more...

FOTO: Peste 500 de oameni au protestat miercuri la Câmpia Turzii

Peste 500 de persoane au protestat miercuri, 1 februarie 2017, la Câmpia Turzii, nemulţumiţi de ordonanţa de urgenţă ce aduce modificări Codurilor Penale.

Anunţat pe Facebook cu începere de la ora 19, mitingul a strâns în primele 20 de minute peste 100 de persoane care au început un marş prin centrul localităţii. În timpul acestei defilări tot mai multe persoane s-au alăturat, astfel s-a ajuns la un grup de peste 500 de persoane. Marşul a continuat apoi pe strada Aurel Vlaicu, Oţelarilor, Griviţei, Republicii, 1 Decembrie 1918 şi s-a încheiat în centru. Timp de 2 ore protestatarii au străbătut o distanţă de circa 5-6 km. Printre ei s-a aflat şi de această dată primarul Dorin Lojigan.

În această după-masă protestatarii au anunţat că se vor întâlni din nou la ora 19 pentru a susţine protestele din Bucureşti şi oraşele mari.

Imagini AICI: https://www.facebook.com/pg/campiaexpress/photos/?tab=album&album_id=1342965649079742

Read more...

Proteste la Câmpia Turzii: 1 februarie 2017 - ora 19:00

Marţi, 31 ianuarie, la scurt timp după ce Guvernul a anunțat promulgarea OUG privind grațierea și modificarea Codului Penal, peste 30 de persoane au ieșit în stradă la Câmpia Turzii să-și manifeste nemulțumirea.

Protestul a avut loc în centrul municipiului Câmpia Turzii în apropierea troiței, iar protestatarii au stat până după miezul nopții. Aceștia au venit pregătiți cu pancarde pe care scria: "DNA să vină să vă ia", "Jos Guvernul", "7000 de lei...să tot fii tătic cu ei" sau "România protestează, Petre alăptează", ultimele 2 două făcând referire directă la consilierul judeţean Petre Pop, care se află în concediu de paternitate şi câştigă cumulat din indemnizaţii (de creştere a copilului, de consilier judeţean şi membru în AGA la Compania de Apă Arieş) circa 7000 d elei lunar.

Printre protestatari s-a aflat primarul Dorin Lojigan şi consilierul local Dan Bradu.

În cursul zilei de miercuri, 1 februarie 2017, începând cu ora 19:00, persoanele nemulţumite de ordonanţele date de guvernul Grindeanu îşi dau întâlnire pentru a protesta la Câmpia Turzii.

Read more...

PROGRAM CASIERII ȘI RELAȚII CU CLIENȚII COMPANIA DE APĂ ARIEȘ în perioada 26.12.2016 - 02.01.2017

Compania de Apă Arieș informează că în perioada 26.12.2016 - 02.01.2017 casieriile și biroul relații clienți sunt închise. 

Sesizările și solicitările clienților vor fi preluate de către dispeceratele din Turda, str. Axente Sever,  nr. 2 și Câmpia Turzii, Str. Andrei Mureșanu, nr. 20

În această perioadă facturile pot fi achitate prin intermediul punctelor de încasare:Payzone, Paypoint și Un-doi Centru de plăți din tot arealul de deservire

Conducerea CAA

 

Read more...

CAA: Protejarea contoarelor împotriva înghețului

Având în vedere temperaturile scăzute Compania de Apă Arieș  revine cu câteva recomandări privind protecţia contoarelor şi branşamentelor de alimentare cu apă împotriva îngheţului:

Dacă apometrul este montat într-un cămin, este recomandabil să existe un capac care închide căminul etanş. Capacele şi ramele căminelor de apometru sau de canalizare trebuie curăţate de praf sau pământ, şi, eventual, unse cu vaselină sau produse similare. Astfel, în caz de îngheţ, acestea vor putea fi manevrate cu uşurinţă. În cazul în care capacele sunt confecţionate din tablă, este indicat, din acelaşi motiv, să se pună o folie de plastic sub capac. Este bine să se facă verificarea robineţilor din căminele de apometru care închid traseul dinspre reţeaua interioară, pentru a se observa dacă acestea pot fi manevrate cu uşurinţă.

De asemenea, în perioada rece utilizatorii au obligaţia de a lua măsuri pentru izolarea apometrului cu materiale termoizolante (polistiren, vată minerală). În cazul apometrelor cu citire la distanță nu este necesar să se lase liber vizorul aparatelor pentru citirea consumului și pot fi acoperite integral cu materiale termoizolante. Pentru apometrele amplasate în subsoluri, recomandăm reducerea suprafeţelor gurilor de ventilaţie pentru a menţine temperatura peste limita de îngheţ a contoarelor.

Îngheţarea contorului determină blocarea și deteriorarea sa iar acest lucru poate duce la inundarea căminului sau lipsa apei. Protejarea contorului, precum şi protejarea şi verificarea instalaţiei interioare, pe traseul de la contor până la consumator, este obligaţia utilizatorului. În cazul în care contorul sau instalaţiile de apă se defectează din cauza îngheţului, nefiind protejate corespunzător, beneficiarul va suporta costurile înlocuirii acestora.

Serviciul Comunicare/PR

 

Read more...

Incendiu la anexele unei gospodării din Câmpia Turzii

Un incendiu a avut loc luni, 16 ianuarie 2016, la Câmpia Turzii, la anexele unei locuinţe de pe str. Vasile Lucaciu.

"Un incendiu la o afumătoare a avut loc în această seară, în jurul orei 19.30, la Câmpia Turzii, pe strada Vasile Lucaciu.

Au fost solicitați pompierii voluntari ai Primăriei Câmpia Turzii pentru aplanarea acestui incendiu, dar și cei de la Detașamentul de Pompieri din Turda. Datorită promptitudinii pompierilor focul nu s-a extins la garajul aflat în apropierea afumătoarei. Din fericire nu au existat pagube.

Felicitări băieți pentru intervenție. Respect în fața dumneavoastră!" a transmis viceprimarul Róbert Szabó.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time