TENIS: Primul mare turneu al anului, prima victorie

tenis-bucuresti

 

Centrul National de Tenis din Bucuresti a fost recent gazda primului mare turneu din 2015 al Campionatului National de Tenis rezervat seniorilor. Cosmin Salagian, sportiv al CSM Campia Turzii a inceput cu dreptul si acest sezon, reusind sa castige proba de dublu, acolo unde a facut pereche cu Marius Raicea.

La simplu am pierdut in turul doi, chiar in fata partenerului de dublu, dar am jucat bine. Mai am de lucrat fizic dar, pana la Nationale voi fi 100%. In finala de dublu am castigat in fata a doi jucatori clasati pe 6 si 7 in clasamentul mondial la categoria noastra de varsta, adica intre 40 si 45 de ani. Am avut ocazia sa assist si la pregatirile lotului national de fete si am schimbat impresii legate de tenis cu Simona Halep. Premierea a fost facuta de catre George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis”, a declarat Cosmin Salagian pentru csmcampiaturzii.ro.

Sportivul CSM-ului se afla acum in pregatiri pentru Campionatele Nationale de Seniori, care vor avea loc la sfarsitul lunii iunie la Craiova.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time