Partidul Puterii Umaniste are un nou lider la Câmpia Turzii: AVRAM GAL

avram gal ppusl

Membrii Partidului Puterii Umaniste - Social Liberal din Câmpia Turzii îl au ca lider pe fostul viceprimar, Avram Gal, anunţul fiind făcut de Ludovic Csutak, fostul lider al filialei locale.

Avram Gal a declarat este pregătit pentru alegerile locale și că are o listă de consilieri locali cu oameni de valoare, el urmând să deschidă această listă. Avram Gal a menționat că dacă până acum trebuia să vorbească despre ce ar face dacă ar ajunge primar, acum va fi mult mai ușor, pentru că a avut ocazia să demonstreze, timp de un an și ceva, de ce este în stare să facă din poziția de viceprimar.

Ludovic Csutak a cedat locul de preşedinte, pentru că PPU-SL are nevoie de o ”locomotivă” mai puternică, iar aceasta nu poate fi decât Avram Gal, urmând ca dânsul ă ocupe funcția de președinte executiv în cadrul organizației locale, ca o formă de respect pentru munca depusă în organizarea partidului, la începutul său, dar și pentru faptul că a fost singurul maghiar președinte al unui partid românesc.

Senatorul Ioan Ghișe a încercat să-i convingă pe cei prezenți în sală de importanța bătăliilor electorale din anul 2016, dar și despre ”unicitatea” PPU-SL pe eșichierul politic, umaniștii susținând că sunt singurul partid politic care militează pentru o echilibrare accelerată a pensiilor și salariilor din România cu cele din Uniunea Europeană, cu ajutorul unor măsuri concrete, care pot conduce chiar la dublarea bugetului național!

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time