Prima ediție a bursei locurilor de muncă din comuna Luna – un real succes

Locuitorii comunei Luna au avut parte de o premieră deosebită: prima bursă a locurilor de muncă. În cursul zilei de joi, Sala de Sport a Școlii din Luna a fost gazda primei ediții a târgului de job-uri. Peste 100 de participanți s-au arătat interesați de locurile de muncă scoase la bătaie de 14 angajatori.

Companiile Fujikura Automotive Romania SRL, SC ACI Cluj SA, SC StarJobs SRL, SC Prestige Transilvania SRL, SC Modulo Decorative Solutions SRL, SC Magreb Knitewear East SA - punct de lucru Turda, SC I&C Transilvania Constructii - Turda, SC Gentilia Contruct SRL, SC Dynamic Logistic Center SRL, SC Cerasind SRL, SC Eckerle Automotive SRL, SC Grup 4 Instalaţii SA sau SC Arosa Industries SRL s-au arătat interesate de forța de muncă din comuna Luna.

"Astăzi, aşa după cum bine ştiţi, având în vedere că se împlineşte exact un an de la primele înscrieri la proiectul AVATAR, am ţinut bursa locurilor de muncă la care au participat 14 angajatori şi, ca şi prezenţă a celor care doresc să se angajeze, au fost peste 100 de persoane. Trebuie să vă spun că le mulţumesc celor care au fost alături de noi, de exemplu Horea Costin, care a fost tot timpul, în acest an şi jumătate, alături de noi, precum şi doamnelor din primărie, ţinând cont de faptul că Primăria Luna a fost parteneră în acest proiect, doamnei Cristina Colda, Ana Zeicu şi, bineînţeles, secretarei comunei, doamnei Cornelia Delimoț.", a declarat Laurenţiu Tör, primarul comunei Luna, la finalul evenimentului.

locuri de munca luna 2

locuri de munca luna 1

locuri de munca luna 3

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time