EXCLUSIV: Primul accident în sensul giratoriu de la Casa de Cultură

accident sens giratoriu campia turziiNici măcar nu s-au încheiat lucrările la sensul giratoriu dintre străzile Laminoriştilor şi Aurel Vlaicu şi deja s-a produs primul accident.

Obişnuit cu vechea intersecţie, şoferul unei dube nu a văzut sensul giratoriu de camionul care se afla în faţa lui şi a încercat să se încadreze pe prima bandă pentru a vira dreapta pe strada Aurel Vlaicu. Ghinionul său a fost că şoferul camionului nu l-a observat, iar în momentul în care acesta a virat dreapta ca să se poată încadra în sens a acroşat duba şi a strivit-o între remorcă şi stâlp. Din fericire şoferul acesteia a scăpat fără nicio zgârietură.

Timp de peste 10 minute a fost un haos total. Autoturismele care circulau dinspre Turda intrau în intersecţie pe contrasens şi puteau provoca oricând un alt accident.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere a sosit la faţa locului, dar oamenii legii au fost simpli spectatori. Oamenii traversau din toate direcţiile, maşinile intrau în sens pe unde aveau loc, iar poliţiştii s-au limitat la a-l amenda pe şoferul dubei.

UPDATE: În urma vizionării camerelor de supraveghere a circulaţiei din sensul giratoriu, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului a fost şoferul autocamionului.

"Mă îndreptam dinspre Lukoil către cartierul muncitoresc. M-am încadrat pe banda întâi urmând să virez la dreapta. Autocamionul era înscris pe banda doi. În momentul în care am ajuns în sens m-am oprit. Şoferul autocamionului a redus viteza pentru a acorda prioritate autoturismului ce se afla în sens, iar în momentul în care a virat ca să se încadreze în sens, m-a agăţat cu remorca.

A sosit un echipaj al Poliţiei, apoi a apărut şi proprietarul firmei de transport care deţine autocamionul. A trebuit să mergem la Poliţie pentru că acesta nu a dorit ca incidentul să se rezolve amiabil. Am solicitat vizionarea camerelor video, iar în urma vizionării Poliţia a stabilit că şoferul autocamionului a fost vinovat pentru producerea accidentului." a declarat pentru Câmpia eXpress şoferul dubei.

accident sens giratoriu campia turzii 2

accident sens giratoriu campia turzii 3
accident sens giratoriu campia turzii 1

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time