Liceul Teoretic "Pavel Dan" a intrat în finala competiţiei "O activitate de succes în Şcoala Altfel!"

ecoed pavel danÎn cadrul programului ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” (Şcoala Altfel), elevii Liceului Teoretic "Pavel Dan" din Câmpia Turzii au participat la activitatea EcoEd ce a constat în plantarea de pomi fructiferi în curtea şcolii. Proiectul EcoEd a fost considerat unul din cele mai bune proiecte şi a intrat acum în finala naţională a competiţiei "O activitate de succes în Şcoala Altfel!".

"Activitatea EcoEd a fost socotită una de success, inițiativa elevilor care și-au exprimat dorința de a avea o Livadă EcoEd, încercând să fie un exemplu de cetățeni implicați activ, responsabili pentru ceilalți elevi, dar și pentru comunitatea locală. Am spune că prin această activitate de ecologizare prin plantare de pomi fructiferi, Liceul Teoretic ”Pavel Dan” s-a întors la rosturile noastre ca oameni, gândind cu zece ani înainte, plantând un pom, respectiv cu o sută de ani înainte, educând elevii." a declarat Raluca Petran, profesor coordonator.

Activitatea EcoEd s-a realizat în parteneriat cu Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A. și cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, aceste instituții facilitând reușita actitivității prin sponsorizarea cu 80 de pomi fructiferi, 80 de tricouri cu sigla activității și amenajarea spațiului în vederea plantării pomilor fructiferi.

La nivelul judeţului Cluj doar 7 proiecte s-au calificat în faza naţională, iar în acest moment Liceul Teoretic "Pavel Dan" conduce detaşat în rândul voturilor. Votează şi tu proiectul elevilor din Câmpia Turzii. 

Proiectul poate fi votat la adresa: http://sae.edu.ro/2014/votare/votes/view/167

ecoed pavel dan campia turzii 23

 

 

 

radu hanga plantare copaci

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time