EXCLUSIV: Imagini de la ritualurile masonice de la Câmpia Turzii organizate de consilierul judeţean Petre Pop! Featured

EXCLUSIV: Imagini de la ritualurile masonice de la Câmpia Turzii organizate de consilierul judeţean Petre Pop!

Petre Pop este de departe cel mai controversat politician din Câmpia Turzii la ora actuală. Lăsând la o parte faptul că a reușit performanța să-și ducă partidul în opoziție după ce l-a sacrificat pe Radu Hanga în primăvara anului trecut din dorința de a avea puterea completă în Câmpia Turzii, actualul consilier județean (aflat în concediu de paternitate pe o indemnizație mai mare decât a primarului Dorin Lojigan, adică circa 5000 de lei) e pe cale să pună Câmpia Turzii pe harta rușinii naționale.

În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, o funcţie inventată după chipul şi asemănarea lui Petre Pop şi plătită regeşte din bani publici, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, având politicianul cap de afiş. Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice.

Masoneria

Francmasoneria (masoneria) este, conform site-ului Marii Loje Naționale din România, www.mlnr.ro  un Ordin iniţiatic străvechi şi respectat în întreaga lume, cu un caracter tradiţional şi simbolic. Ea este o frăție a oamenilor liberi, indiferent de religie sau de clasa socială. Întemeiată pe principiul toleranţei, Francmasoneria se dezvoltă prin diversitatea sa confesională şi socială, spre atingerea unui ţel comun: urmarea propriului drum al fiecăruia dintre noi către perfecţionarea de sine. Masoneria e un pas spiritual, structurat asemeni unei organizări a vieţii umane şi a unei modalităţi de existenţă. Organizaţia Masonică există pentru a garanta libertatea şi independenţa creaţiei şi muncii fiecăruia, cât şi pentru a asigura un sprijin colectiv. Drumul este alcătuit din mai multe etape, care permit un progres continuu.

Despre Masonerie există două puncte de vedere

Primul, pro-masonic, prezintă masoneria ca pe o organizație fraternă, ai căror membri sunt uniți de idealuri comune morale și metafizice care fac parte din mișcarea filozofică umanistă. În cele mai multe dintre ramuri, francmasonii sunt deasemenea uniți de credința într-o Ființă supremă transcendentă, indiferent de numele pe care I-l dau credincioșii. Câtă vreme masoneria tinde spre perfecționarea omului, este compatibilă cu orice credință sau convingere sinceră și nu ar trebui să apară probleme. În argumentarea pro-masonică se invocă actele de caritate, nu puține, calitatea membrilor, adesea oameni cu multiple competențe și răspunderi, comportamentul modest și conduita exemplară a francmasonilor în societate, precum și sprijinirea diverselor proiecte umanitare. Fiind foarte clare și bine definite, aceste caracteristici nu necesită o analiză introspectivă.

Al doilea, anti-masonic, prezintă această organizație într-o lumină diabolică, socotind-o o pseudoreligie, cu o organizare ermetică, antisocială, complotistă si satanistă. Adversarii francmasoneriei au apărut chiar de la nașterea acesteia. Astăzi, unii clerici creștini sau musulmani consideră francmasoneria ca primejdioasă pentru credincioși, întrucât francmasonii pot fi de orice credință fără discriminări, prin urmare amestecați, și propovăduiesc toleranța față de cei ce nu împărtășesc aceleași convingeri, câtă vreme aceste convingeri respectă democrația și drepturile omului. Potrivit respectivilor clerici, o asemenea poziție nu poate fi compatibilă cu dogma religioasă. Conform adepților teoriei conspirației dar și ai altor oameni care au avut de a face cu adepții acestei organizații francmasoneria este o organizatie secreta, o perfidă conspiraţie mondială cu scopuri malefice ascunse (singura organizaţie politică ce foloseşte în rău energiile naturii, prin ritualuri de magie neagră şi prin invocarea forţei Satanei), care urmăreşte să stăpânească într-un mod tiranic oamenii acestei planete (consideraţi simple animale cu faţă umană), prin instaurarea unei aşa-zise Noi Ordini Mondiale, în realitate noul haos al Satanei. Francmasoneria este de fapt condusă din umbră de mişcarea Sionistă prin intermediul aşa-zisului Guvern ultrasecret „invizibil” al Terrei numit şi Majestic 12 şi prin Marea Lojă Mamă şi Consiliul Suprem (formate numai din membri sionişti) B’NAI B’RITH.

Francmasoneria la Câmpia Turzii

Conform informațiilor pe care le deținem la Câmpia Turzii există un "Mare Orient" format din 3 Loje: Crucis Fratres (loja masculina condusă de Petre Pop), Hypatia (loja feminină condusă de Monica Uioreanu) şi Comanderia Cavalerilor de Malta Câmpia Turzii. 

Primul semn al existenţei lojelor masonice la Câmpia Turzii se află în Muzeul Prima Şcoală Română, pe o plăcuţă gravată în lemn. Placa a fost montată acolo la ordinele "Maestrului Mason" Petre Pop.

 

Ritualurile masonice

Ritualurile la care masonii din Câmpia Turzii (majoritatea fac parte din PSD) au loc la parterul unui bloc din apropierea sediului PSD. Printre obiectele folosite se găsesc funii cu care sunt legaţi de gât noii adepţi, săbii, pumnale, însemnele masonice (echerul, compasul, piramida), tabla de şah, dar şi un sicriu sau un cap de schelet. Interesant e că în imaginile de la ritualurile ce au loc la Câmpia Turzii apar şi nişte scaune care până anul trecut se găseau pe holurile Palatului Cultural.

Jurământul cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte

“Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor, sa nu divulg niciodata secretele, semnele, cuvintele, invataturile sau practicile francmasoneriei si sa pastrez tacere vesnica asupra lor.
Fagaduiesc si jur sa nu tradez niciodata nimic din acestea, nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici sa pun pe altcineva sa scrie, sa litografieze, sa graveze, sa tipareasca ceva, sa nu dau in vileag in vre-un fel ceea ce mi s-a descoperit pana in aceasta clipa sau ce mi se va descoperi in viitor. Daca nu ma voi tine de cuvant, ma oblig sa ma supun la urmatoarea pedeapsa:
– sa mi se arda buzele cu fier inrosit;
– sa mi se taie o mana;
– sa mi se smulga limba din gura;
– sa mi se reteze gatul;
– cadavrul meu sa fie spanzurat in loja in timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars iar cenusa aruncata in vant.” este jurământul depus de participanţii la aceste ritualuri.

Printre persoanele identificare în pozele ce au intrat în posesia noastră, pe lângă Petre Pop şi Monica Uioreanu, apar angajaţi ai Companiei de Apă Arieş, profesori, angajaţi ai Primăriei, dar şi persoane venite din alte localităţi pentru iniţiere.

Serialul dezvăluirilor va continua! 

Last modified onMiercuri, 26 Aprilie 2017 21:49

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time