Joi, 22 Iunie 2017

Concursul „Copiii au talent” şi-a desemnat câştigătorii

Sala de spectacole “Mircea Mihăşan a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii a fost gazda ediţiei a V-a, a concursului “Copiii au talent”.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară şi a avut loc sâmbătă, 10 iunie.

La startul acestui concurs au răspuns prezent toţi copiii calificaţi în preselecţiile care au avut loc în 25 martie 2017. Rând pe rând au urcat pe scenă solişti vocali, solişti instrumentişti, ansambluri folclorice, formaţii de dansuri moderne şi invitaţi.

Juriul prezent a fost format din corgraf Irina Cenan şi profesor Apahidean Lucian. Prestaţia copiiilor a fost unanim apreciată atât de publicul prezent cât şi de juriu. Pentru reuşita acestui eveniment deosebit de frumos, dedicat copiilor, mulţumim următorilor sponsori, d-nul Rus Florin, CIVISS & VIS SRL, IMPRIMERY SHOP SRL-D şi Express Center. Dar cum orice concurs au şi câştigători aceştia sunt:

Coregrafie
Loc III Formaţia de dansuri populare „Ion Cristoreanu”din Triteni
Loc II Ansamblul folcloric „Tradiţii Uiorene”
Loc I ElectroBoyz
Premiul special al juriului
Formaţia de dansuri populare „Fii Cocului” din Pădureni

Muzică
Loc III Burciu Bianca
Loc II Anca Carla Patricia
Loc I Puşcaş Mara
Premiul special al juriului
Gaby & Nik Matei

Marele trofeu al ediţiei a V-a, a concuncursului Copiii au talent 2017, a fost obţinut de Next Steep Generation.

Coordonator activitate
Lăcătuş Nicuşor

Read more...

FLORI DE PE ARIES la cea de-a XII –a ediţie

Sâmbătă, 17 iunie 2017, Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii, a organizat cea de-a XII – a ediţie a Festivalului de Folclor intitulat ”Flori de pe Arieş”. Festivalul are ca scop principal promovarea valorilor tradiţionale româneşti, a jocului popular românesc şi transmiterea lor , mai departe, din generaţie în generaţie.

La ora 17.00 a început Parada portului popular în faţa clădirii primăriei C. Turzii, în cadrul căreia fiecare ansamblu folcloric a avut o reprezentaţie de câte două minute, în faţa celor prezenţi.

La cea de a XII-a ediţie a festivalului “Flori de pe Arieş”, au evoluat pe scena Palatului Cultural Ionel Floaşiu mai multe ansambluri folclorice: “Doina Costeştilor” din Botoşani, “Romanaţi” din Caracal, “Ardeleana”, “Mugurelul”şi ansamblul folcloric maghiar “Tulipanep” din C. Turzii şi ansamblul folcloric “Urca“ din comuna Viişoara,.

Festivalul s-a încheiat cu “Festivitatea de premiere” - în semn de apreciere şi mulţumire pentru participare - domnul viceprimar al municipiului C. Turzii, Robert Szabo, a înmânat diplome conducătorilor ansamblurilor prezente la eveniment.
Dan Istrate

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time